Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


hantaran pihak perempuan-baju pengantin lelaki untuk nikah
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
hantaran pihak perempuan



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Tuesday, 17-Jul-2007 02:56
hari pertunanganku
hari saya bertunang ialah pada 1 hb 7, tapi atas sebab2 teknikal yang tidak dapat dielakkan, hari inilah baru saya dapat upload dengan sepenuhnya gambar2 yang sepatutnya dah diuploadkan beberapa hari yang lepas. msjlis pertunangan saya tidaklah berlangsung di rumah, sebaliknya berlangsung di kelab templer park, nampak jer grand tapi takder la sangat. bukan apa, ayah saya tak mahu mengotorkan kawasan umah saya, tambah plak pertunangan saya ni agak awal bagi mereka nak buat persiapan. so berlangsunglah majlis tersebut di sana. 8-) majlis bermula pada pukul 3 petang, berakhir pada kira2 jam 6 sebab kami duduk di kelab tersebut untuk menyanyi dan sebagainya. pihak lelaki mengantar 10 dulang, dan kami membalas sebanyak 11 dulang, bukan apa, ada la plak orang mai bawak extra dulang. takkan nak tolak kan LOL apa2 pon saya amat berterimakasih kepada kedua orang tua saya sebab menganjurkan majlis ini, kepada makcik saya yang sanggup datang dari penang , mami sue sebab sudi menggubah apa2 yang patut, kawan2 saya yang turut hadir(kb, fuza dan dr di, tq), uncle said, jiran2 umah yang berdekatan(auntie rozie dan auntie leha), serta kawan ayah2 saya dan mereka2 yang namanya tidak saya sebutkan di sini.
secara rasminya, saya dijadualkan berkahwin pada tahun hadapan, selewat2nya pada bulan 12 nanti. insyallah kalau tidak ada aral melintang, saya akan menjemput semua yang saya kenal untuk datang ke majlis saya. dan terima kasih juga kepada pihak lelaki kerana sudi datang, thanx to you my dear sebab sudi amik saya jadik tunangan awak. akhir sekali, life rocks~! :-O (sungguh tidak relevan, tapi itu lah hidup..nge ngeh ngeh)

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.